Автомобилният гигант Volkswagen обяви, че по време на тазгодишното международно изложение във

...
Автомобилният гигант Volkswagen обяви, че по
време на тазгодишното международно
изложение във
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: Започва нова за Volkswagen

Автомобилният колос Volkswagen разгласи, че по време на тазгодишното международно изложение във Франкфурт (IAA), което ще се проведе в средата на идващия месец, ще се състоят две значими за марката световни премиери- на напълно новото и електрическо пазарно предложение ID.3 и на новото лого и бранд дизайн на марката, обединени под слогана New Volkswagen.

От Volkswagen споделят, че след Beetle и Golf, ID.3 ще постави началото на нова епоха за марката, която ще бъде електрическа, изцяло свързана с околния свят и уравновесена по отношение на въздействието си върху околната среда.

"IAA във франкфурт ще бъде повратен момент в стратегическото преориентиране на марката Volkswagen ", разяснява Ралф Брандщетер, действен шеф на Volkswagen леки коли. "Резултатите от нашия труд ще бъдат демонстрирари с ID.3 и новия дизайн на марката. Очакваме с нетърпение да представив New Volkswagen пред публиката ".

По отношение на новото си лого, от Volkswagen споделят единствено това, че то ще бъде по-модерно, ясно различимо и изчистено, както и двуизмерно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР