Автомобилите отдавна престанаха да бъдат само средство за транспорт. Те

...
Автомобилите отдавна престанаха да бъдат само средство за транспорт. Те
Коментари Харесай

TRUCK EXPO 2020 - автомобилите вече са компютри на колела

Автомобилите от дълго време престанаха да бъдат единствено средство за превоз. Те са цифрови, автоматизирани, комфортни, сигурни, екологични. Новите модели към този момент са същински компютри на колела, като изключително бързо се развива сегментът за транспорт на пасажери и товари, който от години изпреварва софтуерно множеството класове коли. Точно това покаже обичайното ревю в Пловдив TRUCK EXPO, което тази година ще е от 11 до 13 юни (както постоянно мястото е Международния панаир).

 

Организатор на ревюто е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.  Ще бъдат представена цялата верига на превоза – от последните модели на водещите марки тежкотоварни коли до лекотоварните от категория N1, рейсове и профилирани транспортни средства, ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, компании за сервизно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари, финансови принадлежности, вериги бензиностанции, застрахователни услуги.

Многобройни цифрови допирни точки, изложения на откритите площи и тест драйв зона ще дадат на посетителите голям брой благоприятни условия за взаимоотношение и самостоятелно преживяване, дават обещание уредниците. Всеки може да проектира свой личен опит в шоуто с VR прекарвания, електрическо зареждане на място, присъединяване в TRUCK TUNING SHOW извън изложбените зали. За регистрация и безвъзмезден пропуск за ревюто - тук.

 

Технологичната гражданска война визира всички

Производителите на камиони и рейсове работят в тясно съдействие със звената за научноизследователска и развойна активност, с снабдители на услуги и други експерти, с цел да развият интелигентни екологично безвредни транспортни решения. Автомобилният превоз изигра основна роля за развиването на новите източници на гориво. Трансформацията към по-чисти горива при камионите и рейсовете е обвързвана с висока успеваемост и понижаване на разхода, задоволително дълъг пробег и непокътнати работни характерности на машините. Лекотоварните от категория N1 се борят за място на пазара на градска логистика и доставки, вътрешни и споделени транспорти и обслужване, само че също и за персонални потребности, свързани със спорт и туризъм. Властите предизвикват прехода към " зелен " транспорт - чрез понижения в таксите за прилагане на инфраструктура, посредством географски ограничавания и тласъци, а също с избрани данъчни и финансови механизми. Сред наложителните ограничения за по-чист въздух са облекчаване на трафика през граничните пунктове, поощряване на потреблението на камиони с огромен потенциал и други Всичко това сближава производители, инженери, снабдители, администрация и потребители в напъните за реализиране на софтуерна гражданска война в бранша.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР