Автомобил едва не сгази дете с тротинетка на пешеходна пътека

...
Автомобил едва не сгази дете с тротинетка на пешеходна пътека
Коментари Харесай

Шофьор едва не сгази дете с тротинетка на колелото на Панаира

Автомобил едвам не сгази дете с тротинетка на пешеходна пътека в Пловдив. Произшествието, състояло се в ранната вечер на 1 март, се е разминало на косъм от нещастието.

Видеорегистратор е запечатал по какъв начин след кръговото кръстовище на Панаира посока второто кръгово, автомобил минава бързо в лява лента и закача тротинетката на дете, което пресича по същото време. Върху пешеходната пътека има още няколко индивида, в това число пешеходец, велосипедист и още едно дете с тротинетка.

" Не желая да се изявявам като служител на реда и да диря да се санкционира някого. По-скоро желанието ми е да се покаже до какво води прекомерната убеденост, бързане и не спазването на главно правило- НЕ се изпреварва на пешеходна пътека. Убеден съм, че водачът от през днешния ден нататък в никакъв случай към този момент няма да изпреварва на пешеходна пътека, само че би трябвало ли всеки съвсем да убие някой на пътека, с цел да стартира да съблюдава Законът за придвижване по пътищата ", показва пловдивчанинът, чийто видеорегистратор е запечатал разминалия се на косъм случай.

След случая водачът стопира, с цел да ревизира положението на детето, което се е отървало единствено с уплах.

Върху пешеходни пътеки е неразрешено прекосяването с колело и лидерът е задължен да го бута, за тротинетки няма упоменати условия.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР