Автокино и лято кино ще се проведат в Благоевград от

...
Автокино и лято кино ще се проведат в Благоевград от
Коментари Харесай

Лятно кино в Благоевград

Автокино и лято кино ще се проведат в Благоевград от 12 до 20 юни, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пирин. В продължение на 9 дни благоевградчани ще могат да се насладят и да гледат най-известните български филми.
Програмата на " Автокино " стартира от 21.00 ч. на 12 и 13 юни на паркинга на магазин „ Кауфланд “. Филмите, които ще бъдат излъчени, са „ Диви и щастливи “ и „ Привличане “. Специално присъединяване ще вземе известният артист Александър Сано, който ще показа забавни случки и мемоари по време на фотосите. Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите е с размери 5 м х 10 м, инсталиран на височина 2 м от земята, а професионалната система за прожекции и тон са гаранция за неповторимо прекарване.
 Месец на безвъзмездното кръводаряване в Стара Загора Месец на безвъзмездното кръводаряване в Стара Загора
„ Сподели силата си, подари кръв “ е мотото, под което ще протече проведеният от Община Стара Загора месец на безвъзмездното...
Следващата седмица продължава с,,Лятно кино навън “. В рамките на седем вечери, от 14 до 20 юни, в това число, ще бъдат предавани едни от най-гледаните български филми. Кинофестивалът ще обгръща центъра и периферията на Благоевград – кв. „ Вароша “, кв. „ Еленово “, IV микрорайон кв. „ Освобождение “ – спортната площадка на ул.,,Шар планина “, кв. „ Грамада “, ж.к. „ Запад “, кв. „ Струмско “ и пл. „ Македония “.,,Лятното кино навън “ е с начален час 21.00 ч. Всяка вечер разнообразни известни артисти и режисьори, като Башар Рахал, Мариан Вълев, Саня Борисова, Пламен Манасиев, Стефан Командарев, Станислав Дончев, Георги Костов, ще провеждат къси анонси, диалог с аудитория, шерване на забавни истории преди прожекцията на кино лентата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР