Автобусната спирка от северната страна на тунела се превърна в

...
Автобусната спирка от северната страна на тунела се превърна в
Коментари Харесай

Скандал: С полиция спряха преместването на автобусна спирка ...

Автобусната спирка от северната страна на тунела се трансформира в ябълка на раздора сред съседите, които живеят в Стария град на бул. " Цар Борис III Обединител ". Собствениците на къщата, строена през 19-и век, са получили позволение за изместване на автобусната спирка, която се намира тъкмо до фасадата на странната страда. Съседите обаче са внесли тъжба в прокуратурата, тъй като спирката се измества пред техния парцел.



" Искат да махнат подпорната стена и зелената повърхност, за която се грижим от години ", разяснява Георги Желязков, който е подал тъжба в прокуратурата. Полиция спря тази заран изместването на спирката, до момента в който се обясни казусът.



Петър Денчев, който е един от притежателите, изясни, че би трябвало да имат пространство за строителна техника, с цел да реставрират къщата, построена през 1846 година Спирката пречи. Решението за изместването й е взето от експертния съвет към oбщинскаta комисия по сигурност на придвижването, а по-късно и от ЕСУТ към община Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР