Автобусът на латвийския шампион РФС се преобърнал на магистрала, пише

...
Автобусът на латвийския шампион РФС се преобърнал на магистрала, пише
Коментари Харесай

Автобусът на латвийския футболен шампион се преобърна

Автобусът на латвийския първенец РФС се преобърнал на автомагистрала, написа gong.bg. Причина за страховития случай били усложнените метеорологични условия поради паднал сняг и опит на водача на автобуса да избегне конфликт с автомобил. Част от тима на РФС е някогашният вратар на ЦСКА Витаутас Черниаускас. Играчите се прибирали в Рига след контрола в Хелзинки с локалния ХИК, приключила с победа 2:0 за латвийския първенец.

За благополучие случаят се е разминал без жертви. Няколко играчи са получили пострадвания, само че те не заплашват живота им. На един от футболистите се постанова да бъде направена интервенция на носа.

„ Отчитайки сериозността на случая, може да отчетем с наслада, че на нас ни провървя. Никой не почина и никой не получи съществени пострадвания. Футболистите са в потрес, само че са щастливи, че са живи “, оповестиха от клуба.

В деня на случая в профила на РФС в Instagram е оповестено видео, на което футболистите бутат клубния рейс, който не може да излезе от хлъзгав участник на паркинг.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР