Автобус с пътници пропадна в дупка от водния цикъл в

...
Автобус с пътници пропадна в дупка от водния цикъл в
Коментари Харесай

Автобус с пътници пропадна в дупка

Автобус с пасажери пропадна в дупка от водния цикъл в Сливен.

При случая в кв. „ Речица “ няма потърпевши, само че трета година хората живеят измежду тиня и разкопани улици, които са непроходими.

След като бТВ анонсира на ВиК, че ще има репортаж, чиновници на сдружението работили до доста късно вечерта.

Жителите се оплакаха, че не могат да стигнат до работа и би трябвало да излизат половин част по-рано, с цел да преминат през улицата.

От ВиК дадоха пояснение на събралите се хора. „ Контролните функционалности се извършват от компания „ Надзор “, която извършва надзора. В момента в квартала вървят два плана. “, сподели инж. Куртев от ВиК.

„ За в бъдеще няма да се получават по този начин нещата. Контролът ще бъде по засилен от наша страна, ще потърсим отговорност на компанията „ Надзор “, сподели инж. Куртев.

„ Изпълняваме два плана в квартал „ Речица “. Много тежки за изискванията за работа, доста са остарели водопроводите, които се компрометират при осъществяването. Проектът се извършва от една година, а периода му е до края на тази. Правим всичко допустимо да приключим в точния момент. След месец стартира възобновяване по улиците по които се работи “, съобщи инж. Илияна Малчева от компанията реализатор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР