Автобус с пътници пламна в движение преди минути край Бургас,

...
Автобус с пътници пламна в движение преди минути край Бургас,
Коментари Харесай

Извънредно от Бургас! Автобус с пътници гори, пукат гуми, хвърчат стъкла

Автобус с пасажери пламна в придвижване преди минути край Бургас, оповестяват очевидци, представени от " Флагман ". Инцидентът е станал на основния път Созопол-Бургас, в региона на отбивката за Отманли. " Беше нещо ужасно. Пламъците доста бързо обгърнаха рейса. Пукат гуми, хвърчат стъкла. Призовавам водачите да бъдат търпеливи и деликатни ", споделя очевидецът г, който е станал директен очевидец на огнения пъкъл.

Все още няма данни за потърпевши, както и не се знаят аргументите за случая.

В момента на място има пожарникари, които гасят пламъците. Движението в региона е затруднено, шофирайте деликатно!


Пресцентърът на Министерство на вътрешните работи популяризира преди минути информация за случая. Автобус се е запалил на пътя Черноморец - Бургас, няма потърпевши. Сигналът за запалилия се в придвижване рейс с съветски туристи, пътували за летището в Бургас е получен в 7.20 часа тази заран.

Веднага на мястото на случая са изпратени противопожарни и полицейски екипи. Пътниците са изведени невредими. Създадена е организация бързо да бъдат превозени до летището с различен рейс, с цел да съумеят за полета си.

В момента запалилият се автобус се погасява, следва да бъде осъществен оглед. По първични данни преди да се появят пламъците лидерът е усетил мощна миризма на горящи кабели.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР