Автобиографичната книга на Димитър Бербатов По моя начин е номер

...
Автобиографичната книга на Димитър Бербатов По моя начин е номер
Коментари Харесай

Бербатов и Стоичков си мерят биографиите

Автобиографичната книга на Димитър Бербатов " По моя метод " е номер едно в класацията на най-продавани заглавия във верига книжарници „ Сиела “ през последните няколко дни. Книгата бе показана от Бербо на 10 ноември. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед към този момент приготвя обиколка из страната, по време на която ще показа своята автобиография. Първата спирка е родният му Благоевград, където Бербатов се завръща на 24 ноември.

След това екипът ще пътува до Велико Търново, Русе, Варна и Бургас, преди да пристигна в Пловдив. Всички фенове на Димитър Бербатов и книгата му в града под тепетата ще могат да се допрян до магията на брилянтния ни голмайстор на 3 декември в книжарница " Сиела " в МОЛ " Пловдив ". Там Бербатов ще раздава подписи цели 3 часа, като срещата стартира в 18,00.

Христо Стоичков също може да се похвали с голям интерес към неговата автобиографична книга " Историята ". Камата показа книжното издание в столицата на 5 ноември, а на крайници му пристигнаха трима президенти и цялата спортна общност в България. Биографията му е измежду най-продаваните в store.bg. В други онлайн платформи даже е изчерпана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР