Австрийски съд разпореди условното преместване на 88-годишния Йозеф Фрицъл от

...
Австрийски съд разпореди условното преместване на 88-годишния Йозеф Фрицъл от
Коментари Харесай

Преместиха изверга Йозеф Фрицъл в обикновен затвор

Австрийски съд разпореди условното пренасяне на 88-годишния Йозеф Фрицъл от психиатричното поделение на затвор, в който се намираше, в различен затвор, заяви адвокатката му.

" Той съвсем се разплака, защото сподели още един път, че това, което е направил, е извънредно. Че съжалява и че би желал да може да върне времето обратно ", сподели адвокатката му след чуването на Фрицъл.

Той страда от напредваща деменция, поради която не помни моменти от живота си, само че той е бил в положение да следи процеса, сподели тя.

Изслушването е последвано от психиатрична оценка, съгласно която Фрицъл към този момент не съставлява опасност от наново осъществяване на закононарушение, оповестяват австрийските медии, представени от Ройтерс и бТВ.

От постоянния затвор той може да изиска да бъде освободен напълно. Адвокатката му съобщи, че възнамерява да подаде такава молба през идната година.

„ Чудовището от Амщетен “, както назовават Фрицъл, към този момент е сменил името си, което обаче не се оповестява обществено. Той държа в плен щерка си 24 години в мазе в къща в град Амщетен. През това време я изнасилвал и имал седем деца от нея.

До този миг Йозеф Фрицъл се намираше в затвор за нарушители с психологични болести, откакто през 2009 година бе наказан за блудничество, обезчестяване, държане в плен, насила и ликвидиране по несъобразителност на новородения му наследник в подземие, което скрито построил под къщата си.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР