Австралийското правителство пусна приложение за проследяване на случаите на коронавирус,

...
Австралийското правителство пусна приложение за проследяване на случаите на коронавирус,
Коментари Харесай

Пуснаха приложение, което проследява случаите на коронавирус в Австралия

Австралийското държавно управление пусна приложение за следене на случаите на ковид, като даде обещание да уреди законодателно отбраната на персоналния живот, заяви „ Ройтерс “.
30 хиляди души са изтеглили приложението Virusafe откогато е интензивно Апликацията е налична в мобилните магазини на "Гугъл " и "Епъл " и се употребява за подаване на настояща информация за здравния ни статус, изясни ръководителят на техническия екип, изготвил платформата Виктор Билярски
Австралия и прилежаща Нова Зеландия съумяха да овладеят епидемията, преди тя да окаже огромен напън на системата за опазване на здравето, само че управляващите и в двете страни не престават да се безпокоят от риска от ново експлоадиране.

Технологията на " COVIDСейф " е основана на сингапурския програмен продукт ТрейсТогедър и употребява Bluetooth сигнали, с цел да засича по кое време хората са били близо един до различен.

Появиха се рецензии от организации за цивилен свободи, които дефинираха това като нахлуване в персоналното пространство.
Съвместна технология на Apple и Гугъл за вирусно " следене " със смарт телефон Технологията ще разреши на мобилните устройства да обменят информация посредством Bluetooth връзки, с цел да предизвестяват хората, когато са били наоколо с някой позитивен за COVID-19
Главният хигиеничен съветник на страната Брендън Мърфи, представен от Агенция Франс Прес, изясни, че приложението ще улесни откриването на тези, които са били на по-малко от метър и половина разстояние от някой инфектиран.

Австралийското държавно управление, което желае най-малко 40 % от популацията да се записват в системата, с цел да бъдат ефикасни напъните, разгласи, че доброволното приложение, което не наблюдава местоположението, е безвредно.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 290 43 55 205 Света 2 940 697 21 293 203 814 841 996 Заразени* Нови Починали България 1 290 43 55 Света 2 940 697 21 293 203 814
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР