Австралийският премиер Малкълм Търнбул поиска официална забрана на секса между

...
Австралийският премиер Малкълм Търнбул поиска официална забрана на секса между
Коментари Харесай

Австралийският премиер поиска забрана за секс между министри и подчинените им

Австралийският министър председател Малкълм Търнбул изиска публична възбрана на секса сред министри и техни подчинени.

До настояването му се стигна, откакто неговият заместител направи „ шокиращата неточност " да се замеси в любовна спекулация с прессекретарката си, за която в следствие се разбра, че е бременна от него.

Търнбул заяви за поправката в кодекса за държание на министри на изключителна конференция, по време на която насочи сериозна рецензия към заместника си Барнаби Джойс за това, че е „ унизил и предизвикал голяма болежка " на жена си и четирите си деца.

„ Барнаби направи шокираща неточност с това, че е имал любовна спекулация с млада негова асистентка ", съобщи той, представен от БГНЕС.

„ Не съм тук, с цел да давам уроци по морално държание, само че за всички е ясно, че сходни дейности не водят до нищо положително и никога не са допустими във времената, в които живеем ".

50-годишният Джойс е под сериозен напън, откакто връзката му с неговата някогашна прессекретарка, 33-годишната Вики Чемпиън, стана обществено притежание.

Това докара до голям брой обвинявания за нарушение на съществени министерски правила за държание, както и до апели Джойс да подаде оставка.

Премиерът Търнбул съобщи, че почивката ще разреши на Джойс да „ намерения за неговата лична позиция. " На хартия той може да бъде уволнен от премиера, само че това би довело до проблем в връзките сред ръководещата коалиция, която се състои от Националната и Либералната партии в Австралия, където членове са надлежно Джойс и Търнбул.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР