Австралийски учени са прибегнали до използването на секс играчки, за

...
Австралийски учени са прибегнали до използването на секс играчки, за
Коментари Харесай

Секс играчки стимулират... костенурки

Австралийски учени са прибегнали до потреблението на секс играчки, с цел да провокират ерекция при мъжки костенурки, чиито тип е пред изгубване, оповестява в. " Метро ". Специалистите доста се затруднявали при определянето на пола на тези животни. Мъжките и женските екземпляри са идентични по външен тип. Само при стимулиране самците показвали еректиралия си пенис. Именно тук идвали на помощ секс играчките.

 Sex toys are being used on turtles to save them from exctinction

Другата алтернатива била да бъдат отворени механично гениталите на костенурките отдолу под корубата, само че тази процедура би могла да ги нарани и да им провокира инфекции. С вибраторите всичко ставало доста по-лесно. Така сладководните костенурки от типа Deirochelys reticularia по елементарно можели да бъдат групирани по двойки и да могат да се чифтосат.

Хитроумният прийом за потреблението на секс играчки хрумнал на Доналд Макнайт от австралийския университет " Джеймс Кук ". Ученият провеждал стимулирането върху долната част на корубата на костенурката, извършвайки по нея концентрични придвижвания.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР