Австралийски съдия се съгласи да отложи евентуалната депортация на световния

...
Австралийски съдия се съгласи да отложи евентуалната депортация на световния
Коментари Харесай

Сагата няма край - делото на Джокович бе отложено за по-късен час

Австралийски арбитър се съгласи да отсрочи възможната депортация на международния номер 1 в при мъжете за по-късно денем, като правосъдният му развой продължава в Мелбърн.
Първоначално делото за отказаната виза на Ноле трябваше да стартира в 10:00 часа локално време (01:00 сутринта българско), само че бе отсрочена за 15:15 локално (6:15 българско).
Минути преди да изтече предходна заповед на съда, сърбинът завоюва нова краткотрайна пролонгация от арбитър Антъни Кели, този път до 20:00 часа локално време (11:00 часа българско) в понеделник.
Адвокати на държавното управление по-рано посочиха, че биха желали да отсрочат заповедта за депортация, пред която е изправен 34-годишния Джокович, който се пробва да остане в страната.
Джокера кацна в Австралия предходната сряда, надявайки се да пази купата си от Australian Open и да реализира невиждана 21-а корона от Големия шлем.
Вместо да бъде приветстван като първенец, той бе разпитан на летището през нощта, преди визата му да бъде анулирана и да бъде трансфериран в хотел за бежанци в Мелбърн, чакайки възможна депортация. Според управляващите, неимунизираната тенис звезда не е предоставила съответно доказателство за здравно изключение. Делото се завръща в съда по-късно през днешния ден (около 11:00 ч. наше време)!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР