Австралийската тенис-звезда Ник Кирьос е помогнал на полицията да залови

...
Австралийската тенис-звезда Ник Кирьос е помогнал на полицията да залови
Коментари Харесай

Кирьос помогнал на полицията, за да бъде заловен крадецът на автомобила му

Австралийската тенис-звезда Ник Кирьос е оказал помощ на полицията да залови мъж, за който се допуска, че е откраднал под дулото на револвер неговия автомобил " Тесла " от вкъщи му в Канбера, оповестява Australian Broadcasting Corp. 

Телевизия АВС също по този начин добавя, че документи от съда потвърждават по какъв начин Кирьос е употребявал приложението на мобилния си телефон, с цел да наблюдава и забави автомобила, до момента в който полицията го е преследвала по улиците на Канбера рано сутринта в понеделник. В същите показания се добавя, че мъж е насочил револвер към майката на тенисиста – Норлайла Кирьос, лишил й е ключовете. След това дамата е повикала сина си и той е позвънил на полицията сега, когато крадецът е потеглил с колата.

Полицейското гонене е завършило, когато патрул е разкрил автомобила в учебна зона, само че мъжът не е бил там и е задържан малко по-късно.

На 32-годишният пакостник е отказано освобождение под гаранция, откакто стартира процеса против него в съда на първа инстанция в столицата на Австралия. Срещу него са повдигнати пет обвинявания, свързани с случая, в това число обир с усложнени условия, шофиране на откраднато транспортно средство, гневно шофиране с заплаха за останалите участници в придвижването и отвод да се подчини на полицейско предписание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР