Австралийската манекенка Миранда Кер предаде на американските власти бижута на

...
Австралийската манекенка Миранда Кер предаде на американските власти бижута на
Коментари Харесай

Миранда Кер предаде на властите свои бижута за 8 млн. долара

Австралийската манекенка Миранда Кер съобщи на американските управляващи бижута на стойност 8 милиона $, които била получила като дарове.

Причината, манекенката да се раздели с красивите си бижута била, че накитите имали връзка с корупционен скандал, заформил се в малайзийския фонд за развиване 1MDB.

Те били подарени на Кер от малайзийския предприемач Джо Лоу, непосредствен на фамилията на премиера Мохамед Наджиб бин Тун Хаджи Абдул Разак.

"От началото на следствието Миранда Кер оказва цялостно подпомагане и се ангажира да върне подарените ѝ бижута ", съобщи пред медиите източник, осведомен с следствието. "Тя ще продължи да оказва помощ на проверяващите органи. "

34-годишната манекенка не е единствената звезда, въвлечена в абсурда, обвързван с 1MDB. В средата на месец юни артистът Леонардо ди Каприо също трябваше да върне няколко подаръка, които получил от Лоу, в това число премия "Оскар ", присъдена на Марлон Брандо, картина от Пикасо и колаж от Баския.

Малайзийският предприемач е обвинен във финансови измами, за които е употребявал банкова сметка в Съединени американски щати, през която изпрал над 400 милиона $, отклонени от малайзийския фонд.

Американските управляващи прецизират, че нито Миранда Кер, нито Леонардо ди Каприо са обект на правосъдно гонене в Съединени американски щати и единствената им връзка с тази спекулация са подаръците, получени от предприемача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР