Аврил Лавин направи първото си изпълнение на живо след три

...
Аврил Лавин направи първото си изпълнение на живо след три
Коментари Харесай

Аврил Лавин се завърна на сцената след тежко боледуване

Аврил Лавин направи първото си осъществяване онлайн след три години неявяване от сцената, присъединявайки се към сътрудниците си от „ Никълбек” на техния концерт в петък (8 септември).
Тя пя дружно с някогашния си брачен партньор Чад Крюгер и останалите момчета от групата концерта им в гръцкия спектакъл в Лос Анджелис, Калифорния и извърши песента си " Rockstar " дружно с почитател на име Оуен.
32-годишната звезда остана значително отвън светлината на прожекторите през последните две години откакто бе наранена от лаймска болест, само че работи интензивно за своето завръщане. Тя разкри неотдавна, че почитателите й ще могат да чуят нови песни, като благодари на почитателите си за търпението и поддръжката по време на двугодишната й борба с заболяването и написа в Twitter:
„ Искам да благодаря на моите почитатели за тяхното самообладание. Завръщам се с нов албум и се надявам, че той ще бъде съвършен за вас!”
Аврил показа, че резултатът на болестта ще се отрази върху творчеството й. „ Това не беше просто тежък миг, само че и прояснение, и то повлия на моите изкуство и персонален живот”. „ Мой приоритет ще продължи да бъде повишението на информираността за лаймската болест”, добави певицата.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР