Авокадото е един от най-полезните плодове. Освен, че е вкусно,

...
Авокадото е един от най-полезните плодове. Освен, че е вкусно,
Коментари Харесай

Ето това е най-лесният начин за съхраняване на АВОКАДО до 6 месеца

Авокадото е един от най-полезните плодове. Освен, че е вкусно, то е свръх богато на мастни киселини. Изключително скъп артикул е за нежните създания, защото оказва удобно влияние върху репродуктивната система при дамите. От основна нужда е да го включваме в менюто си колкото се може по-често. Важно е още да знаем какви плодове да избираме и по какъв начин вярно да ги съхраняваме.

Всеизвестен факт е, че узрялото авокадо може да се съхранява в границите на два дни в ледник, до момента в който зеленото разрешава да го държите в купата при плодовете в до 5-6 дни. След това ще се наложи да го добавите към салати, разядки, да си извършите сандвич или друго, според от това по какъв начин обичате да го похапвате.

Знаете ли, че съществува един доста елементарен трик за предпазване на авокадо и освен това вкусовите му качества и потребни свойства се резервират напълно.

Как да съхраним авокадото за половин година?
Ако попаднете на промоционално авокадо и цената му е на половина по-ниска, купувайте, без да премисляте прекомерно дълго. Така ще спестите не малко пари, с които можете да си купите други качествени и потребни храни.
 Здравословна закуска: пет храни за намаление на холестерола Здравословна закуска: пет храни за намаление на холестерола
Липопротеините с висока компактност (LDL) са нездравословни за вашето здраве. Един от методите да помогнете на тялото е посредством вярно хранене. Пет...

Вземете плодовете, с които към този момент сте се запасили, побързайте да ги разрежете на две и да премахнете костилката им. Ако съхранявате авокадото цяло, бъдете сигурни, че след време ще се трансформира в твърдо и неприятно за похапване.

Много е значимо да премахнете костилката и обвивката му. Побързайте да го полеете с малко лимонен сок, тъй че да не става кафяво.

За предпочитане е да го пасирате в кухненски робот и да го разпределите в дребни пликове или формички за лед. Замразете пюрето, което към този момент сте приготвили, и му се наслаждавайте в границите на половин година. Така постоянно ще имате на разположение вкусно и здравословно авокадо, което да включвате в менюто си.

Опитайте този елементарен метод за съхранението на авокадо и ще останете безпределно удовлетворени от крайния резултат!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР