Авиокомпанията Wizz Air ще бъде уведомена, че няма да може

...
Авиокомпанията Wizz Air ще бъде уведомена, че няма да може
Коментари Харесай

Мутафчийски: Няма да има полети Варна – Лондон на Wizz Air


Авиокомпанията Wizz Air ще бъде известена, че няма да може да прави полети сред Варна и Лондон, както възнамеряваше. В това бе безапелационен началникът на националния щаб за битка с ковид ген. Венцислав Мутафчийски.

В понеделник нискотарифният авиопревозвач разгласи желанието си да възобнови полетите три пъти седмично - във вторник, четвъртък и събота. От тях в посока България могат да се възползват единствено българските жители, защото със заповед на здравния министър от 6 април влизането в страната е неразрешено за всички останали идващи от Англия пасажери, без значение от поданството им. Освен това съгласно настоящите разпореждания всички идващи от Обединеното кралство са длъжни да останат под карантина в продължение на 14 дни.

Решението на провокира отрицателни реакции на институциите във Варна. Областният шеф Стоян Пасев е уведомил националния спешен щаб и е изискал мнение. Той е отправил питане и до превозвача. За заплахата от импорт на болест е предизвестил в писмо до медиите и изпълнителният шеф на многопрофилната болница за интензивно лекуване " Св. Анна " Красимир Петров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР