Авиокомпания Wizz Air обяви, че все още има значителен брой

...
Авиокомпания Wizz Air обяви, че все още има значителен брой
Коментари Харесай

Wizz Air осигурява безплатни полети за украински бежанци

Авиокомпания Wizz Air разгласи, че към момента има забележителен брой свободни места, които украинските бежанци могат да резервират гратис за всички полети в континентална Европа, излитащи от граничните страни с Украйна (Полша, Словакия, Унгария, Румъния). Авиокомпанията също по този начин ще удължи интервала на пътешестване за тези безвъзмездни места до 10 април 2022 година

В допълнение Wizz Air продължава да предлага изключителна избавителна такса от 29,99** евро за всичките си останали полети (без ОАЕ, Исландия и Канарските острови), както и избавителна цена от 69,99** евро за трите изброени дестинации, с цел да поддържа украинските бежанци, без значение къде се намират сега. Wizz Air въпреки всичко поучава клиентите да ревизират уеб страницата на компанията постоянно, защото може да се появят по-ниски цени. Основната цел на самолетната компания е да подсигурява, че всички украински бежанци имат достъп до пътувания, без значение къде се намират през тези невиждани времена.

Украинските бежанци, които желаят да резервират полет, могат да го създадат, като посетят:. 100 000 безвъзмездни места и избавителните билети ще бъдат налични за пътешестване през целия март. Пътниците ще би трябвало да посочат данните на своя украински паспорт/лична карта по време на резервацията и да покажат своя украински паспорт/лична карта по време на чекиране.

Според службата на Организация на обединените нации по миграцията над 2,5 млн. украински бежанци са напуснали страната до 11 март. Това прави към 200 000 бежанци, повече в съпоставения с цифрите, оповестени от Международното организация по миграцията.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР