- Авангардна архитектура, показваща хипераналогична тема EQE SUV е многофункционалният

...
- Авангардна архитектура, показваща хипераналогична тема EQE SUV е многофункционалният
Коментари Харесай

Първи поглед към интериора на новия EQE SUV

- Авангардна архитектура, показваща хипераналогична тематика

EQE SUV е многофункционалният вид на седана EQE Executive, разполагаем тъкмо като този финален модел с основните нововъведения на EQS, само че в това време по-динамичен от EQS SUV. По отношение на пространството за главата и краката, както и пространството за лактите, петместният SUV EQE е един от най-просторните представители в своя клас. EQE SUV ще чества международната си премиера на 16 октомври 2022 година

EQE SUV е основан на огромната електрическа платформа от Mercedes-EQ. Освен това той може да се похвали с интериор, който е поредно цифровизиран. Предлаганият като алтернатива MBUX Hyperscreen осъществя това с впечатляващ резултат. Цялото арматурно табло е един висш необятен екран. Екраните с висока разграничителна дарба се сливат безпроблемно под едно стъклено покритие.

Доминиращите външни отвори имат турбо дизайн. Те съзнателно натъртват на тематиката за хипераналога посредством контраста сред високотехнологичната прецизна механика и цифровия, стъклен свят на екрана. Предната част на централната подпора се свързва с арматурното табло и е свободно стояща в пространството. Вентилационната лента е образно продължена и в предните порти. Плаващ надзорен панел с интегриран механизъм за отваряне на вратата и ръководство на седалката поема функционалната интерпретация на предходните чисто декоративни детайли.

Авангардът, както и обичайните материали и цветове придават на интериора специфична атмосфера. Пет координирани цветови комбинации акцентират великодушното чувство за шир. EQE SUV е потънал в напредничав и първокласен свят на цветове, включващ топли и студени тонове (напр. топлите, съвременни balao кафяво се комбинира с техно изглеждащо нева сиво и бискайско синьо/черно).

Хибридната тапицерия съчетава топлината на дървото с техническата хладина на същинския алуминий. Облицовката в антрацитно 3D релефно покритие, въпреки това, включва фини железни пигменти. Лазерно изрязаният тапицериен детайл със задно осветление с модела на Mercedes-Benz също основава специфична атмосфера.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР