Automobili Pininfarina прави гигантска крачка към доставката на изцяло електрическия си Hyper-GT

...
Automobili Pininfarina прави гигантска крачка към
доставката на изцяло електрическия си
Hyper-GT
Коментари Харесай

Pininfarina Battista: Звезден гост в Монтерей - видео

Automobili Pininfarina прави гигантска крачка към доставката на напълно електрическия си Hyper-GT Battista. Първият подготвен за производство модел ще дебютира по улиците на Калифорния като част от предстоящата седмица на колите в Монтерей (август 12-15, 2021).

Първият модел, подготвен за произвеждане, има черен корпус от въглеродни нишки и лъскави черни джанти Impulso с диамантен отенък. Интериорът е оборудван с черна, устойчива първокласна кожа и забележителни контрастни шевове Iconica Blu. Ватираните седалки Pilota в Iconica Blu Alcantara, с техните въглеродни съставни елементи Pilota в черен видим карбон, са предопределени да осигурят пълно приемане на прехода от екстериора към интериора.

Battista Anniversario ще отпразнува американската си премиера по време на Седмицата на автомобилите в Монтерей, респект към живота и делото на дизайнерската икона Battista "Pinin " Farina. Серията на модела е ограничена единствено до пет транспортни средства за целия свят.



Според основателите му, Battista е най-бързият и най-мощният италиански спортен автомобил, създаван в миналото. Благодарение на 1900-е си к.с.и въртящ миг от 2300 Нм, той се оправя със спринта от 0 до 100 км / ч за по-малко от две секунди – по-бързо дори от настоящ спортен автомобил от Формула 1.

Батерията от 120 кВтч на Battista захранва четири електрически мотора - по един на всяко колело - и обезпечава симулиран обхват на WLTP от над 500 километра. Цена на парче към два милиона евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР