Audi разкри първите подробности за ново попълнение в портфолиото на A1,

...
Audi разкри първите подробности за ново
попълнение в портфолиото на A1,
Коментари Харесай

Audi анонсира A1 citycarver

Audi разкри първите детайлности за ново попълнение в портфолиото на A1, за което коментират, че е най-прогресивното предложение в гамата на компактния модел.

С дължина от 4.04 метра, Audi A1 citycarver е разработено въз основата на A1 Sportback, само че се отличава съществено в дизайна на екстериора и интериора си, а окачването му идва с спомагателни 4 сантиметра отстояние от пътя за по-добри показатели при приложимост отвън пътя и на пресечени терени. От компанията показват, че последното спомага и за по-лесния достъп до интериора, както и за по-добрата видимост върху пътя.

С очебийно състезателен офроуд лъчение, Audi A1 citycarver ще бъде налично за поръчка през август, а първите му доставки се очаква да бъдат осъществени през есента. Потребителите ще могат да избират между три равнища на оборудване- advanced, design selection и S line, девет цветови осъществявания на екстериора, опция за поръчка на контрастен таван с черно или сиво и други.

Като в допълнение съоръжение за A1 citycarver от Audi оферират и пакет Dynamic, в който са включени червени спирачни апарати, адаптивно окачване, Audi drive select с ицбор между четири режима на работа- auto, dynamic, efficiency и individual, набор джанти с размери до 18 цола и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР