Audi обяви първите подробности за участието си на предстоящото международно

...
Audi обяви първите подробности за участието си на предстоящото международно
Коментари Харесай

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Audi разгласи първите детайлности за присъединяване си на идното интернационално ревю Auto China 2024, което ще се организира в Пекин в края на месеца.

Основен акцент на щанда на Audi на автомобилния салон, по време на който марката ще взе участие само със 100% електрически коли, ще бъде международната премиера на Q6L e-tron, което ще се създава в страната, в напълно ново оборудване на Audi FAW NEV Company.

" Audi е подготвена да направи самоуверено изказване с редица нови модели, когато Auto China 2024 отвори порти на 25 април ", споделят от марката. " Автомобилите и модификациите, показани на щанда на Audi, акцентират продължаващия фокус на компанията върху обслужването на характерните условия на китайския пазар. Фактът, че всички изложени коли ще бъдат напълно електрически, също демонстрира, че Audi остава ангажирана да отговори на възходящото търсене на нови енергийни транспортни средства в Китай ".

За момента от Audi не разясняват детайлности за Q6L e-tron, като споделят единствено това, че електрическият автомобил е създаден въз основата на платформата PPE. Заедно с Q6 e-tron и A6 e-tron, колата ще бъде пусната в произвеждане преди края на тази година

" Китайският пазар е централен за трансформацията на марката Audi във водещ снабдител на първокласна електрическа подвижност ", споделя Герно Дьолнер, изпълнителен шеф на марката. " С откриването на новия цех в Чангчун, локално създадените електрически модели и върховата цифрова технология, основана по отношение на потребителските условия, ние задействаме нашия проект за продължаващ триумф ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР