ационалните отбори на Аржентина и Уругвай носят по 900 килограма

...
ационалните отбори на Аржентина и Уругвай носят по 900 килограма
Коментари Харесай

Аржентина и Уругвай си носят месо в Катар

ационалните тимове на Аржентина и Уругвай носят по 900 кг месо в Катар за Световното състезание по футбол през 2022 година, написа ESPN.И двете страни са измежду най-големите консуматори на месо в света. Асадо е известно ядене в Аржентина и Уругвай. Приготвя се от части месо, изпържени на скара.

" Чай мате, асадо и футболът са свързани между тях в Уругвай и са част от нашата просвета. Искаме да предадем качеството на продукта, естествен и органически, а Световното състезание е най-хубавото време за това ", сподели Конрадо Фербер, президент на Националния институт за месо на Уругвай.

" Любимата ми храна е асадо, само че това е освен това от храна. Създава атмосфера на съюз и сплотява колектива. Това е част от нашата просвета, линия на аржентинския темперамент. Точно по това време можем да си приказваме, да се смеем, да се отпуснем и да си побъбрим... Не става дума безусловно за месо, макар че го обичаме. Това значи да бъдеш част от група, която се основава посредством хранене и другарство ", сподели селекционерът на аржентинския народен тим Лионел Скалони.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР