Атрактивният бивш министър на културата Атанас Атанасов, станал популярен като

...
Атрактивният бивш министър на културата Атанас Атанасов, станал популярен като
Коментари Харесай

Мистър Гаф се завръща: Просто Наско стана...просто общински съветник

Атрактивният някогашен министър на културата Атанас Атанасов, станал известен като Просто Наско, не е изхвърлен от терена на политиката и към този момент си има ново занятие – на общински консултант в Хасково.

За поста на тогавашния любимец на Политическа партия, който бе потопен в давност, заяви  блогърът Венци Мицов във Facebook.  

Ето какво написа той: 

Слисани в забързаното всекидневие пропуснахме една епохална вест!!! Хасково има своят общински консултант - слънце!!! Наско!!!

Завиждам на хасковлии, означи иронично Мицов.

Явно обаче видният хасковлия е направил пробив и още веднъж е съумял да се настани на държавна работа, въпреки и не чак толкоз апетитна като някогашния му министерски пост.

„ Сега Наско ще забавляза общинарите ”, означиха развеселените от новината.

Министърът на Политическа партия се прочу не с промени и извоювани средства за културата, а с брутална изцепка, откакто си направи селфи със необичайно отвеян тип, очевидно напушен, на перваза в кабинета си в културното ведомство и пусна потока на съзнанието си в безмислени изречения.

Младият Атанасов си потегли от поста, несъмнено неуспешен да стане любимец на актьорите, които го упрекнаха, че ги е обрекъл на бедност и даже се надигнаха на митинг, откакто бюджетът за просвета се стопи, вместо да бъде обновен.

Така, откакто си завоюва прозвището Мистър Гаф, който му лепна Велислав Минеков, Атанасов не бе включен в листите за кандидат-депутати при няколко следващи избора, очевидно изгубил доверието даже на съгражданине си Асен Василев.

Какви ще ги сътвори като общински консултант, следва да забележим.   

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР