Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи
Коментари Харесай

Ето какво време ни носи Баба Марта

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

През деня ще бъде най-вече облачно, сутринта в доста региони с мъгла. Слаби валежи от дъжд ще има преди обяд тук-там основно в Северна България и крайните западни региони. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 7°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно, мъгливо, основно преди обяд с валежи от сняг, под към 1500 метра - от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. Временни разкъсвания на облачността ще има над северните региони. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 7-8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 4 мин. и залязва в 18 ч. и 14 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 10 мин. Луната в София залязва в 3 ч. и 44 мин. и изгрява в 12 ч. и 12 мин. Фаза на луната: два дни след първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР