Атмосферното налягане ще се повиши, но ще остане по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се повиши, но ще остане по-ниско от
Коментари Харесай

Прогноза за времето

Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца.

През нощта от запад на изток валежите от дъжд ще стопират и облачността ще се раздира и понижава. Утре в Западна и Централна България ще бъде слънчево. В утринните часове в котловините видимостта ще е краткотрайно понижена и ще има ниска облачност.

Сутринта към момента по-значителна ще е облачността в североизточните региони, където са вероятни слаби валежи от дъжд. До обяд и там облачността ще намалее и ще се открива слънчево време. Вятърът ще е слаб до сдържан от запад-северозапад, в източните региони - от югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София - към 26°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 11°.

Сутринта над северното черноморско крайбрежие ще има забележителна облачност и на обособени места ще превалява слаб дъжд. До обяд облачността ще се раздра и намалее и по цялото крайбрежие ще се откри слънчево време. Ще духа до сдържан югоизточен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР