Сексът не е от заниманията, които принципно планираме - въпреки

...
Сексът не е от заниманията, които принципно планираме - въпреки
Коментари Харесай

Денят и часът, в който правим най-много секс

Сексът не е от заниманията, които кардинално планираме - макар че някои специалисти поучават да вършим тъкмо това в услуга на положителното интимно другарство. Но, инцидентно или не, се оказва, че има един ден от седмицата и един съответен час в него, в който се прави най-вече секс.

Това е изводът от проведено проучване на търговска компания с акцент върху поданици на Англия, Ирландия, Съединени американски щати и Канада. От общо 2000 участници в анкетата, 43% от тях признават, че събота е най-предпочитания от тях ден за интимни занимания.

И най-често се отдават на тях вечер, сред 22 часа и среднощ. Втора по многочисленост е групата, която избира по-ранния секс - сред 20 и 22 часа.

Резултатите не са особена изненада, тъй като уикендът е времето, в което отпускаме напрежението от работната седмица и събота вечер е най-подходящият миг, в който сме релаксирали и желаеме да прекараме пълноценно и горещо време с половинката си.

Следващият най-предпочитан ден за занимания с половинката в леглото е петък, следван от неделя. А в понеделник, без особена изненада, единствено 2% от запитаните дават отговор, че вършат секс. Най-необичайните часове за секс са сред 6 и 8 сутринта, както и по обяд - тъй че, в случай че обичаме да разнообразяваме обедната отмора, сме по-скоро изключение, написа Daily Mail.

Изследването обръща внимание и на това колко постоянно участниците в него вършат секс. По-голямата част от тях (48%) дават отговор, че вършат един път седмично. Около 19% са късметлии с два пъти в седмицата, което и съгласно множеството е идеалната бройка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР