Атмосферното налягане ще се повиши и ще е малко по-високо

...
Атмосферното налягане ще се повиши и ще е малко по-високо
Коментари Харесай

Ще става ли за море тази седмица и кога ще захладнее

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месеца.

През нощта ще бъде най-вече ясно. В Дунавската низина ще духа слаб западен вятър, в останалата част от страната ще е съвсем безшумно. Утре ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни увеличени на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от запад-северозапад.

Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са сред 25 и 30 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 25 и 29 градуса. Температурата на морската вода е 25 - 26 градуса. Вълнението на морето ще е към 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Централна Стара планина и Родопите едва ще превали. Ще духа сдържан северозападен, по високите елементи - до мощен западен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 19 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.

Във вторник облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до слънчево време, съвсем без превалявания. В Дунавската низина ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 25 и 30 градуса.

В сряда с увеличаване напразно от запад-северозапад температурите още веднъж ще стартират да се намаляват. По преминаващия фронт, тук-там от северозапад на югоизток, ще превали и прегърми, с по-голяма възможност в планинските региони.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР