Атмосферното налягане ще се понижава, но ще се задържи по-ниско

...
Атмосферното налягане ще се понижава, но ще се задържи по-ниско
Коментари Харесай

Чака ни слънчев ден, но на места ще се образуват мъгли

Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи по-ниско от междинното за месеца. Днес в равнинната част от страната и тук-там в котловините през по-голямата част от деня ще се задържи с ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната ще е най-вече слънчево. Ще се появи напълно слаб изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са от 9-10° в местата с трайна ниска облачност до 17-18° в регионите, където ще бъде слънчево през целия ден, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече слънчево и топло за сезона. Сутринта тук-там в котловинните региони ще има мъгла. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра – към 9°.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще има забележителна ниска облачност, в обособени региони с мъгла. След обяд ще има по-съществени разкъсвания на облачността до най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури сред 13° и 16°. Температурата на морската вода е към 16°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 08.11.2020 слънцето изгря в 07:10 часа и ще залезе в 17:09 часа. Продължителност на деня 09:59 часа.

На 08.11.2020 луната ще изгрее в 23:40 часа и ще залезе в 13:51 часа. Осветеност на диска в 0h UT 54 %. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР