Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта вече ще е

...
Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта вече ще е
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане ще се намалява и вечерта към този момент ще е близо до междинното за месеца.

Днес над Централна България ще доминира слънчево време, тук-там със утринни мъгли. След обяд и над западните региони облачността ще намалее и мъглите ще се разсеят. Над крайните източни региони облачността ще е най-вече забележителна, без превалявания. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 7° и 12°, по-ниски в регионите с трайна мъгла, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността постепенно ще понижава, след обяд над доста региони до най-вече слънчево време. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – сдържан юг-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, без превалявания. Ще духа слаб, най-вече югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 12-14°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 30 мин. и залязва в 16 ч. 57 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 27 мин. Луната в София залязва в 12 ч. и 31 мин. и изгрява в 21 ч. и 56 мин. Фаза: два дни преди последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР