Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и слабо

...
Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и слабо
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и едва ще се намали.

Днес над Южна България облачността ще продължи да се раздира и понижава, видимостта да се усъвършенства, до най-вече слънчево. В Дунавската низина и по Черноморието през по-голямата част от деня ще се задържи с ниска облачност, тук-там - с мъгли и изолирани ръмежи. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°, в София - към 5°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, след обяд ще стартира да се ориентира от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.

По Черноморието ще е с ниска облачност или мъгла, на обособени места ще преръми. Към вечерта облачността ще се раздира, видимостта ще се усъвършенства. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 4°-5°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд ще отслабва.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 45 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 06 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и 48 мин. и залязва в 14 ч. и 29 мин. Фаза на луната: четири дни преди новолуние.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР