Атлетико (Мадрид) победи Елче с 2:0 като гост и си

...
Атлетико (Мадрид) победи Елче с 2:0 като гост и си
Коментари Харесай

Атлетико (М) си осигури място в Шампионска лига

Атлетико (Мадрид) победи Елче с 2:0 като посетител и си обезпечи присъединяване в Шампионската лига за идващия сезон.

Атлетико е трети в класирането с 67 точки и не може да бъде преместен от първите четири в класирането в оставащите два кръга, което подсигурява място в най-комерсиалния шампионат за десети следващ сезон, откогато отборът е воден от Диего Симеоне.

Матеус Куня откри резултата в 28-а минута, а Родриго де Пол вкара втория гол за Атлетико след асистенция на Антоан Гризман.

Отборът на Севиля, който дълго време беше кандидат за купата в Испания, позволи трето следващо тъждество и остава на четвърта позиция с пет точки задатък пред заемащия пета позиция градски противник Бетис.

На своя стадион „ Рамон Санчес Писхуан “ андалусийците по този начин и не съумяха да отбележат гол и приключиха 0:0 срещу  борещия се за оставане в елита Майорка. 

Севиля се нуждае от точка в идващите два кръга, с цел да си подсигурява мястото в топ 4 и присъединяване в Шампионска лига.

Последният в таблицата Алавес победи вкъщи Еспаньол с 2:1 и резервира въпреки и илюзорни шансове за избавление. Де Ла Фуенте откри за Алавес, а Де Томас изравни за гостите от Барселона. Веднага след почивката Еспаньол остана с 10 души след червен картон на Ерера и Алавес се възползва от численото преимущество и стигна до надвит гол посредством Гонсало Ескаланте в 59-а минута.

Алавес се изкачи краткотрайно на предпоследното 19-о място с 31 точки на четири от избавителното 17-о място, което в този момент заема Кадис.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР