Атлетико Мадрид напусна Шампионската лига след достойно 1:1 на „Стамфорд

...
Атлетико Мадрид напусна Шампионската лига след достойно 1:1 на „Стамфорд
Коментари Харесай

Челси изхвърли Атлетико, но остана втори

Атлетико Мадрид напусна Шампионската лига след почтено 1:1 на „ Стамфорд Бридж “ против Челси. Равенството обаче не бе положително и за англичаните. Испанците се нуждаеха от победа и от това Рома да не завоюва в другия мач против Карабах вкъщи, което обаче по този начин или другояче не се случи.

Все отново "дюшекчиите " стопираха "сините " към първото място в група С и по този начин отборът на Антонио Конте е доста евентуално да има сложен противник на осминафиналите, защото ще стартира жребия измежду вторите тимове.

В 53-ата минута Филипе Луис тресна гредата със страховит удар от към 25 метра, а Саул пропусна при добавката. Малко по-късно обаче, халфът се реваншира и даде задатък на Атлетико. След корнер Торес отклони на близката греда, като прати топката към далечната, където оставен непокрит Саул вкара.

В 75-ата минута лондончани изравниха, въпреки и с много шанс. След корнер топката бе избита към Азар, който опита подаване паралелно на голлинията, топката обаче се отби в Савич и влезе във вратата за 1:1.

Челси приключва с 11 точки, колкото и Рома, само че в директните мачове преимуществото е за италианците. Атлетико пък остава със 7 точки на сметката си и ще играе в Лига Европа от февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР