Атина препоръчва незабавно оттегляне на гръцките търговски кораби“ от украински

...
Атина препоръчва незабавно оттегляне на гръцките търговски кораби“ от украински
Коментари Харесай

Гърция изтегля търговските кораби от украински и руски териториални води в Черно море

Атина предлага „ неотложно отдръпване на гръцките търговски кораби “ от украински и съветски териториални води в Черно море. Оперативният център на бреговата защита е в нараснала подготвеност, и в непрекъснат контакт с капитаните на деветте кораба, обслужвани от 66 гръцки моряци.

Документ бе подписан от министъра на корабоплаването, с който се предлага незабавното унищожаване или неприближаване на гръцки търговски кораби към или от пристанищата и териториалните води на Украйна и Руската федерация в Черно море, както и закотвяните места на тези пристанища.

Същевременно се показва на ръководителите по сигурността на фирмите, капитаните и чиновниците по сигурността на гръцките кораби, да се преценяват с локалните условия, които могат да повлияят на корабоплаването и престоя на корабите в пристанища или котвени стоянки.

Да поддържане на непрекъснат контакт с локални сътрудници и представители, както и с гръцките локални консулски управляващи (генерални консулства на Мариупол и Одеса, консулска работа на Киев.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР