Ателие "Мартеничка" на Регионалния исторически музей - София посреща своите

...
Ателие "Мартеничка" на Регионалния исторически музей - София посреща своите
Коментари Харесай

Ателие за изработване на автентични мартеници събира деца в Регионалния исторически музей - София

Ателие "Мартеничка " на Регионалния исторически музей - София посреща своите участници със серия от изненади за пети следващ път. Заниманията са на 28 февруари и стартират надлежно в 10.00 ч., 11.30 ч, 13.00 ч. и 14.30 ч., оповестяват уредниците от Регионалния исторически музей - София.

В ателието участниците сами ще изработят своя мартеничка и картичка. Тези, които желаят, ще се научат по какъв начин да изплетат мартеничка. Децата с най-оригинални мартенички ще получат подарък изненада. Всички нужни материали, както и помощници за изработката на мартениците, са подсигурени от Музея.

Ателието ще има просветителна част, която включва презентация на обичаите и традициите, свързани с 1 март. Участниците ще могат да прегледат и Музея. Цената за самостоятелно присъединяване на дете в Ателие "Мартеничка " 2018 е четири лева Придружаващият го възрастен получава правото на гратис посещаване на непрекъснатата експозиция на Музея.

При посещаване на учебни класове цената е два лева на дете. Съпътстващо събитие на Ателие "Мартеничка " 2018 е концерт на реализатори от столични читалища. Той ще се състои в постройката на Музея на 28 февруари от 16.30 ч. Запазването тук-там за присъединяване в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР