Атанасова опровергава твърденията на ПП с публикация във Facebook. Интересно

...
Атанасова опровергава твърденията на ПП с публикация във Facebook. Интересно
Коментари Харесай

Атанасова: ПП са в делюзия! Не са се срещали с ръководството на ГЕРБ

Атанасова опровергава изказванията на Политическа партия с обява във Фейсбук. Интересно е обаче, че никой от Борисовата партия не е тиражирал сходна теза след вчерашната среща на “Продължаваме Промяната ”, която не бе оповестена обществено. 

 

Според Атанасова никой не се е срещал нито с нея, нито със заместниците и като водачи на парламентарна група - Росен Христов, Тома Биков и Александър Ненков. Освен това никой от Политическа партия не се е срещал със заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, които са народни представители, твърди Атанасова.

 

" Друг е въпросът за какво тези, които желаеха всичко да се случва обществено пред камерите на всички медии, през вчерашния ден са “провеждали ” диалози по кьошетата на Народното събрание! Научете се бе, момчета! Каквото прошепнеш, би трябвало да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек приказва високо и гледа право в очите ", написа Атанасова. 

 

Трябва обаче да се напомни на Десислава Атанасова, че управителните фрагменти на партията не са всички фрагменти на партията. Тоест изказванието, че Политическа партия не са се срещали с шестима от общо 67 народни представители, не значи, че те не са се срещнали с никого и става дума за делюзия. 

 

Освен това в случай че някой е приказвал с някого от ГЕРБ по кьошетата на Народното събрание, хубаво е да се каже с кои, с цел да могат да бъдат заложени въпроси към тях. Останалото са спекулации във Фейсбук.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР