Атакуващият полузащитник Емануил Манев – Мотора е шестото ново попълнение

...
Атакуващият полузащитник Емануил Манев – Мотора е шестото ново попълнение
Коментари Харесай

Хебър договори халф на Царско село

Атакуващият полузащитник Емануил Манев – Мотора е шестото ново попълнение в редиците на Хебър(Пазарджик).

29-годишният бургазлия дебаркира на стадион „ Георги Бенковски” като свободен сътрудник. За последно той бе част от елитния Царско село, само че реши да смени клубната принадлежност след приключване на контракта му в края на месец май.

" Бързо се разбрахме с управлението на Хебър. Благодаря за доверието и ще дам максимума с цел да го оправдая. В тима има момчета, с които се познавам добре и те ми предадоха отличните мнения за този клуб. Като цяло ми подхожда този план и без да се възнамерявам пристигнах. Доста тимове в Първа лига нямат изискванията и базата, която е тук. Желанието ми в персонален проект, пристигайки в Пазарджик е да побеждаваме във всеки мач ", съобщи след първата си подготовка на стадион " Георги Бенковски " Емануил Манев. Той добави, че се усеща еднообразно добре на постовете вътрешен халф и крило.

В кариерата си известният с прякора Мотора полузащитник е играл още за Нафтекс(Бургас), Черноморец(Поморие), Нефтохимик(Бургас), Созопол, ПФК Бургас, Несебър и за малко в чешкия Усти над Лабе. Бил е част и от младежкия народен отбор U19 и U21 в интервала 2009-2013 година

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР