Атаката на Лудогорец към групите на Шампионската лига се провали

...
Атаката на Лудогорец към групите на Шампионската лига се провали
Коментари Харесай

Лудогорец ще ближе рани след отпадането от ШЛ

Атаката на Лудогорец към групите на Шампионската лига се провали още на първото ходило и отборът от Разград отпадна от датския Мидтиланд. " Орлите " бяха тотално надиграни от тима на Божидар Краев и в този момент ще би трябвало да ревизират задачите си. Те към този момент включват влизане в групите на Лига Европа и десета поредна купа в родното състезание, като второто надали ще е проблем. Днес Лудогорец гостува на Етър и при победа ще оглави класирането. " Виолетовите " са в трагично положение и са единственият отбор без извоювана точка досега, а головата им разлика е 0:8.

Изглежда невероятно да се стигне до някаква сензация във Велико Търново, а домакините към момента нямат старши треньор след напускането на Петко Петков. Както и против Монтана, тимът ще бъде воден от триото Калоян Чакъров, Тодор Киселичков и Марин Стефанов. Иначе като претенденти за поста се спрягат Емануил Луканов, Александър Томаш, Ангел Червенков и Милен Радуканов.

Десният бек Божидар Кацаров е осъден, а Здравко Илиев към този момент тренира, само че още не е изцяло възобновен. " Болярите " ще играят в скица 3-5-2, като двамата нападатели ще са Милчо Ангелов и Преслав Боруков.

В състава на Лудогорец ще има много разбърквания. Доста от футболистите, които бяха титуляри против Мидтиланд, се показаха доста под упованията и през днешния ден ще останат на пейката. Ихиньо Марин ще смени Клаудиу Кешерю на върха на офанзивата, а в средата на терена ще се завърне капитанът Светослав Дяков. Очаква се под рамката да застане Владислав Стоянов. Новото попълнение Елвис Ману ще направи формален дебют.

Лудогорец в никакъв случай не е пропущал да се разпише против Етър в елита и единствено един път е губил от тим, който се намира на последно място в класирането - 0:1 от Локомотив (Пловдив) през август 2018 година

Етър измъкна тъждество против Лудогорец тази пролет, само че това е единствената точка на " виолетовите " против отбора от Разград. " Болярите " са в серия от 4 мача без маркиран гол в шампионата.

efbet Лига - 4 кръг:

ЕТЪР - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ЕТЪР (3-5-2): Х. Иванов; Скерлев, М. Иванов, Купенов; Станев, Д. Пехливанов, Н. Колев, Я. Пехливанов, Огнянов; Боруков, М. Ангелов
Старши треньор: К. Чакъров
ЛУДОГОРЕЦ (3-4-2-1): В. Стоянов; Икоко, К. Моци, Григоре, А. Недялков; Баджи, С. Дяков; Ману, Каули, Текпетей; Марин
Старши треньор: П. Върба

СЪДИЯ: Волен Чинков
СТАДИОН: " Ивайло "
НАЧАЛО: 21:15 часа

efbet Лига 4 кръг, събота 29 август  Етър 21:15предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР