ASUS най-накрая приключи придобиването на бизнеса с мини компютри на

...
ASUS най-накрая приключи придобиването на бизнеса с мини компютри на
Коментари Харесай

ASUS придоби подразделението за мини-компютри NUC на Intel

ASUS най-сетне завърши придобиването на бизнеса с мини компютри на Intel, наименуван Next Unit of Computing (NUC). Сега тайванската компания ще продължи да създава и поддържа съществуващите модели Intel NUC, основани на процесори Intel Core от 10-то до 13-то потомство и в последна сметка ще предложи свои лични компютри от серията NUC за офис, развлекателни и други цели.

ASUS организира публично събитие в Тайпе, с цел да трансферира цялата си линия NUC от Intel от бизнес модели към геймърски компютри, осигурявайки преход за съществуващите клиенти. Съгласно изискванията на съглашението тайванският производител получава лицензи за цялостната гама системи по плана, в това число хардуерни и софтуерни елементи.

Това уголемява фокуса на ASUS в региона на научноизследователската и развойната активност, логистиката, техническата поддръжка и други области. Фокусът ще продължи да бъде върху качествени компактни компютри, употребяващи усъвършенствани решения, с които е известна серията NUC, а ASUS ще пусне и екологични артикули в границите на линията.

„ Това е трогателен миг както за Intel, по този начин и за Asus, защото продължаваме напред със идната глава от историята на NUC. Днешната гала по подписването значи освен това от бизнес договорка. Тя е знак за отдадеността на ASUS да усъвършенства живота на клиентите и сътрудниците на NUC по целия свят. Очаквам с неспокойствие да видя по какъв начин NUC ще процъфтява като част от фамилията на ASUS. “

каза Мишел Джонстън Холтхаус, изпълнителен вицепрезидент и общоприет управител на Client Computing Group в Intel

Лицензът на компанията за Intel NUC не е извънреден, тъй че производството на миникомпютрите може да бъде поверено и на други производители, само че сега ASUS е единственият собственик на подобен лиценз.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР