Астронавти от мисията Аполо 9 снимат черен триъгълен извънземен кораб

...
Астронавти от мисията Аполо 9 снимат черен триъгълен извънземен кораб
Коментари Харесай

Астронавти от мисията Аполо 9 снимат черен триъгълен извънземен кораб над Земята

Астронавти от задачата Аполо 9 снимат черен триъгълен извънземен транспортен съд над Земята …На фотография, направена от астронавти от задачата Аполо 9 на НАСА се вижда черен триъгълен извънземен транспортен съд.Кадърът, изработен в края на 60-те години на предишния век по време на американската пилотирана задача Аполо 9, е открит от модерни откриватели, които виждат нещо необяснимо върху него.Това е мрачен триъгълен обект, който астронавтите инцидентно снимат над Земята.Уфолозите споделят:
„ Ако увеличите задоволително изображението, можете да видите чудноват триъгълен обект. Какво е това? Очевидно произходът на тази конструкция не може да бъде натурален. Пред нас е галактически транспортен съд, който е над Земята. Извънземен транспортен съд? “Четете още: Интензивна интензивност на НЛО наоколо до лунната задача Аполо 17 (видео)Експертите означават, че това е един от първите случаи, когато астронавти съумяват да снимат „ нещо “ мистериозно в Космоса.С развиването на астронавтиката сходни случаи стават от ден на ден и повече. Днес, камерите, конфигурирани на борда на Международната галактическа станция, систематично записват странни обекти в околоземното пространство.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР