Астролозите казват, че космическите движения влияят на живота ни, а

...
Астролозите казват, че космическите движения влияят на живота ни, а
Коментари Харесай

Хороскоп за пролет 2023 за всички зодии

Астролозите споделят, че галактическите придвижвания въздействат на живота ни, а вашите зодии дефинират вашия темперамент и бъдеще. Вижте за кои зодии пролетта ще е уместно време.

Овен

В гонене на кариерата си той би трябвало да спре за известно време. Хората зодия Овен се концентрират върху кариерата и петте кариерни стълби. Те се отнасят доста съществено към професионалната си работа и насочват цялото си внимание към нея. Ако обаче спрат най-малко за миг в устрема си към върха, може би в персоналния и прочувствен живот, нещо най-сетне ще се промени.

Телец

Трябва да охлади страстите. Телците би трябвало да намерят успокоение и нравствен мир. Пролетта е време на смяна и хората зодия Телец би трябвало да го одобряват съществено и да създадат промени основно в личния си метод към живота. Прекалената емоционалност, с която се характеризират, няма да се отрази добре на изборите, които вършат.

Близнаци

Предстоят сложни избори. Поради обстоятелството, че пролетта е време на смяна, Близнаците би трябвало да създадат гражданска война в живота си. Ако считат, че има някой в ​​​​тяхното обграждане, който въздейства отрицателно на тяхното богатство, те би трябвало да се откъснат от тази връзка.

Рак

За Раците пролетта ще бъде време на нараснала професионална интензивност. Те ще насочат вниманието си към работата, а не към персоналния живот или развлеченията. Това може да се дължи на обстоятелството, че Раците не обичат да приказват намерено за възприятията си и работата ще бъде форма на бягство за тях.

Лъв

Трудните моменти ще бъдат възнаградени. Първите седмици на пролетта могат да бъдат сложни за лъвовете, само че търпението ще се отплати. През втората половина на пролетта те ще се върнат с двойна мощ и ще бъдат подготвени за деяние. Понякога отводът от остарялото е опция за новото. Лъвовете ще могат да разчитат на другари в сложни моменти.

Дева

Очакват я промени. В живота на младите Деви ще настъпят дълбоки промени, само че множеството отговорности не би трябвало да ги карат да подценяват фамилията и околните си. Те би трябвало да намерят миг за отмора и разбор на обстановката, а хладното изчисление ще докара до триумф.

Везни

Сигурност и непоклатимост. През пролетта зодия Везни ще действат в чувство за сигурност и непоклатимост. Финансовата непоклатимост ще им разреши да се съсредоточат върху други аспекти от живота. Не бива обаче да се отхвърлят от срещи с нови хора, тъй като те може да се окажат шансът, който са чакали.

Скорпион

Почивката е най-важното нещо. Хората зодия Скорпион би трябвало да понижат темпото и да си починат. Множеството отговорности в работата и в персоналния живот ще ги изморят. Само когато забавят темпото, ще могат да видят нещо, което не са виждали до момента. Това може да е късмет за нова връзка за тях.

Стрелец

Моментните проблеми единствено ще го създадат по-силен. Стрелците би трябвало да се надяват и да не се отхвърлят прекомерно бързо. Те могат да се сблъскат с леки здравословни проблеми, само че ще излязат невредими и това ще ги направи по-чувствителни към вредата на другите и подготвени да оказват помощ. Стрелците най-сетне ще намерят своя път и ще станат щастливи.

Козирог

Упоритата работа ще се отплати. Пролетта е времето за възобновяване на връзките с околните и фамилията. Омразата и гневът не би трябвало да замъгляват рационалното мислене. За Козирозите пролетта е и време на твърдоглав труд, който по-късно ще даде плод.

Водолей

Ще поправя неточности. Водолеите се славят със своята непристъпност и студен темперамент, само че през този интервал би трябвало да приберат гордостта си и да се помирят с хора, с които от дълго време са в спор. Пролетта е време за смяна и коригиране на грешките, които са създали в предишното.

Риби

Шанс за обич и другарство. Рибите могат да бъдат нерешителни, само че през този интервал те би трябвало да решат дали да тръгнат наляво или надясно. Трябва да са отворени към промени и запознанства с нови хора, тъй като тъкмо през този интервал ще има късмет за обич или другарство.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР