Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи доста интересен хороскоп за 26.12.2021 г.ОВЕННе

...
Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи доста интересен хороскоп за 26.12.2021 г.ОВЕННе
Коментари Харесай

Изключително интересен хороскоп за неделния ден

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много забавен хороскоп за 26.12.2021 година

ОВЕН



Не е изключено в почивния ден да се наложи да ревизирате и измененията бъдещите си проекти. Недоразумения в връзките с вашите настоятелен сътрудници могат да блокират работата ви. По-добре общувайте с тях в обедната отмора или откакто свършите с работата си.

Огромна е опцията да се неуспехите поради съзнателно дадени ви неправилни препоръки. Разсеяни сте поради персонални проблеми, притиснали ви от сутринта, които би трябвало да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на тестване, с цел да види дали сте склонни към взаимни отстъпки и към признание на вашата виновност за изчезналия полов живот. 

ТЕЛЕЦ



Денят, макар че е почивен, е добър за довеждане докрай на служебните ви задания и е извънредно неподходящ за командировки и подписване на покупко-продажби, само че пък на празник надали някой е подготвен да се лиши от почивката си. Начинанията са сполучливи.

Не допускайте прибързани дейности. Ако сте на управителен пост дайте късмет на вашите чиновници да се изявят с концепциите си. Личният ви живот е обвързван с разочарования, подбудени от мощно изразените ви материални желания. Сексуалните ви връзки са в рецесия, поради подозренията на интимната ви половинка, че я употребявате. 

БЛИЗНАЦИ 



Блокирайте опитите на ваши сътрудници в този следващ почивен ден да ви отклонят от мечтаната от вас посока. Завзели сте тяхно пространство и сте засегнали упоритостите им, по тази причина се пробват да ви вредят. Възможна е непредвидена и незаслужена експанзия от настоятелен сътрудници, с които сте в отлични връзки.

Временна е и скоро ще ви поднесат извиненията си. Вечерта ще ви натоварят със фамилни отговорности, които не сте отхвърлили поради отсъствието си от вкъщи. Бъдете виновни към околните си и не се измъквайте с извинения, че сте изтощени. 

РАК



Предпазвайте се от меланхолия, подбудена от желанието ви да надскочите личните си благоприятни условия в този почивен ден. По-добре планирайте деня си рационално и бъдете умерени с работата. Делово пътешестване ще ви донесе сполучливи бъдещи покупко-продажби. Работата, която сте отхвърлили денем ви е напрегнала, само че сте удовлетворени от себе си.  

Вечерта ще се наложи да разрешавате фамилни проблеми. Не ви е прелестно това обвързване, само че ще ви донесе успокоение. Ако не сте задоволително тактични и не премълчавате рискувате още веднъж да се лишите от полови наслаждения. 

ЛЪВ



Деловите срещи можете да проведете с триумф, в случай че в почивния ден не сте прекомерно доверчиви и проверявате поднесената ви информация. Завършете служебните си задания. Задълженията ви на работното място са натоварващи, само че ще ви донесат самопризнание.

Не създавайте проблеми на сътрудниците си като ги товарите с спомагателна работа. Следобед се отдайте на развлечения със фамилията си. Ще заслужите тяхното утвърждение. Вечерта отидете на ресторант с обичаните си хора, а по-късно се отдайте на полови удоволствия. 

ДЕВА



Проявата на съмнение и прекомерната ви подозрителност към вашите сътрудници е причина за спорове на работното място в почивния ден. Успехите и неуспехите ви зависят единствено от вас, само че вие не допускате елементарно неуспехите. Наложете си самообладание. Очаквайте материални триумфи.

Приходите идват в миг, когато са ви нужни пари, с цел да инвестирате. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш родственик. Приемете обстоятелствата и не се ядосвайте. Ваши съседи се пробват да съсипят брака ви, тъй като желаят да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я употребяват. Забравете за половите наслаждения поради разразилия се скандал! 

ВЕЗНИ



Денят е почивен и сполучлив за вас, в случай че задачите да постигнете договореност, която ще ви поведе към нов финансов връх, само че не разрешава да подписвате съглашения. Заемете се с всичко сами, с цел да сте сигурни в триумфа си. Завършете започнатите сутринта служебни задания.

Бъдете виновни, в случай че още веднъж проверявате финансовите си доклади. След работа се приберете вкъщи и си почивайте. Въпреки, че целият ден е декориран с неприятния нюанс на неприятното ви въодушевление, се възползвайте от шанса да стабилизирате връзките си в фамилията. 

СКОРПИОН



Днес, в почивния ден можете единствено да подгответе договорите за автограф, в случай че работите в областта на частния бизнес. Ще сте извор на хрумвания, без да сте сигурни, че ще бъдат подкрепени от вашите началници и сътрудници. Начинанията са сполучливи.

Не пропилявайте деня си в размишления дали да ги започнете или да изчакате. По-добре го сторете преди края на месеца. Следобед си почивайте или пътувайте, с цел да се заредите с позитивни страсти. Вечерта подарете напълно на интимната си половинка и се отдайте на полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ



Предприетите промени са единствено във ваша изгода, макар че деня е почивен. Ако имате ваши подозрения, че ще е по този начин, преценете дали да се откажете от тях и обмислете методите за стабилизация. Ще бъде неточност да промените напълно работата си или деловите си сътрудници, само че не пропускайте да обмислите новите настоятелен оферти.

Отхвърлете отговорностите си вкъщи, изключително в случай че са свързани с поправки. От значение е да запазите успокоение и да не се ядосвате. Звездите ви поучават да не се захващате с разрешаване на персонални проблеми. 

КОЗИРОГ



Успехът може да споходи в почивния ден единствено рационалните и практичните, а не тези от вас, които се надяват на чудеса и се обвързват с хора, които сякаш са техния локомотив, само че ги дърпат обратно. Материалните ви желания през днешния ден ще се увенчаят с триумф.

Не бъдете прекомерно алчни и не искайте повече от това, което ви се поставя. Следобед персонални проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни страсти. След като се справите с проблемите си създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ



В този почивен ден се пробвате да се задълбочите в работата си, само че все някой ви прекъсва. Дразните се от невъзможността да работите, само че няма по какъв начин да се справите, в случай че вдигнете скандал на вашите сътрудници. Стабилизирайте позициите си и се заемете с професионалните си отговорности,  за да не пропилеете деня си в ненужни занимания.

Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата, макар че сте длъжни да отидете на работа. Няма по какъв начин да я убедите в противното. Не се изненадвайте, в случай че ви санкционират с отнемане от секс. 

РИБИ



Начинанията са сполучливи в почивния ден, а поддръжката на вашите сътрудници, които работят с вас е навременна. Тези от вас, които са безработни могат да се потърсят работа в интернет таман с потребна информация да запълнят времето си.

Имате опция да уговорите сполучливо съдружничество или разширение на вашия бизнес, без да се постановат огромни вложения от ваша страна. Съветвам ви преди пътешестване, в случай че е наложително, да обсъдите желанията си с околните си, с цел да избегнете разправиите. Вечерта се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР