Астрологът Володина описва новата 2024 година като период на значителни

...
Астрологът Володина описва новата 2024 година като период на значителни
Коментари Харесай

Зеленият дракон носи щастие и пари на тези зодии през годината

Астрологът Володина разказва новата 2024 година като интервал на обилни промени и нови благоприятни условия, които ще обиден всичките 12 знака на Зодиака.

Звездният специалист счита, че силата, която Драконът ще носи със себе си, ще бъде зашеметяваща.

Промените ще обиден всички аспекти на живота и не за всички знаци ще бъдат позитивни. Но три от тях ще могат да се почувстват същински щастливи. Въпреки че ориста ще сервира своите изненади за всеки от тях.

Водолей

Новата година е извънредно значима за този въздушен знак. Програмата, която ще бъде заложена в тези 12 месеца, ще работи 20 години. Собствениците на бизнес ще могат да го разширят и да отворят нов бизнес, а политиците и актьорите, от които има доста измежду Водолеите, ще могат да получат магическо въздействие върху публиката.

Според астролога Водолеите трансформират всичко - от външния тип до метода си на живот. Важно е да изберат една цел, която те в действителност желаят да реализират.

Заедно с разбирането какво желаят, триумфът и самочувствието ще дойдат при представителите на знака. Финансовото положение също ще се усъвършенства, а измененията ще са трагични.

Рак

Годината на Дракона ще бъде разграничена на две елементи за родените под знака на Рака. Володина има вяра, че първата половина би трябвало да бъде отдадена на самоусъвършенстване, обучение и задълбочаване в професионалните действия, а през втората половина би трябвало да отделим цялото си внимание на фамилията и обичаните си.

Раците може да не се опасяват, че ще има рискове по пътя им, Драконът ще им помогне да не се отклоняват от определения път, написа glasnews.bg.

През 2024 година Раците би трябвало да чакат от звездите нарастване на материалното богатство, среща с половинката си или попълнение в фамилията. Знакът може и да актуализира дома си или да промени местоположението си.

Съветът на асгролога е да не харчите пари за дребни покупки, по-добре е да ги спестите за качествена и дълга отмора в края на годината. А какво ще бъде - измежду природата или на курорт - зависи от самия знак.

Дева

Именно този знак ще успее повече от другите в годината на Зеления дървен змей. Девите ще имат разполагаем всички влакна, които ще им разрешат да заздравят значими връзки, да осъществят хрумвания и проекти и да реализират триумф. Наблизо ще има съидейници и настойници, които постоянно ще подават рамо, в случай че Девите се изморят.

Никой не може да се съпостави с Девите в професионалната сфера, само че те не би трябвало да не помнят за потребностите на фамилията. Ако Девите са необвързани, счита астрологът, те би трябвало да посещават театри, музеи, изложения и всевъзможни многолюдни места, където могат да срещнат половинката си. И такава среща беше предсказана от звездите.

Можете и би трябвало да обърнете внимание на здравето си, изключително по време на сезонни инфекции. На Девите тази година им се демонстрира здравословен метод на живот.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР