Aстрологът Светлана Тилкова – Алена говори пред Труд“ за развитието

...
Aстрологът Светлана Тилкова – Алена говори пред Труд“ за развитието
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий почна да влияе и на… протестите! Дори и Тома Биков ще се изчерви от прогнозата на Алена

Aстрологът Светлана Тилкова – Алена приказва пред „ Труд “ за развиването на политическата обстановка у нас, по какъв начин Ретроградният Меркурий въздейства на митингите, по кое време предстоят избори и ново държавно управление.

Политическата обстановка в страната ще се развие по познатия сюжет – разграничено, мразещо се общество, с възходи и спадове на опълчването – вербално и физическо. Докога ще бъде по този начин – малко, многото мина.

Промяната ще стартира през 2023 година.

Да напомня, че цялото българско общество е подвластно на изречено проклинание от българския комунистически лидер Георги Димитров. Вредата, която е нанесъл на страната, е голяма и към момента сме пострадали от нея, всички без изключения.

В отворено писмо до служащите и селяните в България през 1923 година във връзка Септемврийското въстание този деспотичен мизантроп е пророкувал, че това събитие с всичките му последствия “ще прокара още по-дълбока кървава вадичка сред класата на потисниците и експлоататорите, от една страна, и трудещия се народ, от друга. Никога сред тях към този момент не ще има мир. ”

За всеки, който има действителен допир с незримия свят, това е клетва, имаща за цел непрекъснатото разделяне и прояви на ненавист в българското общество. Няма потребност да си знаем историята в детайлности, с цел да кажем, че до този миг България продължава да живее в ту затихваща, ту стигаща до последна изява революция. Обществото ни е непрекъснато разграничено и като че ли няма мощ, която да го направи единно. Имаме късмет, несъмнено, тъй като всяка клетва е последна. Изречената от Димитров е с отминалост 100 години.

Даже и да има хора, които след прочитането на моите думи ще се опитат да възобновят тази клетва, това към този момент е невероятно.

Звездната карта на началото на митингите ни дава изясненост какво да чакаме, а в множеството астрологични аспекти ретроградният Меркурий има извънредно значима роля, само че не в тяхна поддръжка. “Спонтанният национален протест ” предизвикан от сякаш “обединителя на нацията ”, президента Радев, стартира на 9 юли, ден като че ли зареден с експанзията на Юпитер и Марс, очакваща една искра, с цел да избухне, само че Марс е в позиция, подтикваща го към отмора, а не към деяние.

Лош избор за първи ден на митинг, какъвто и да е той. Меркурий беше назадничав до 12 юни на обед, тъй че уредниците сами си проиграха възможностите. Ретроградният Меркурий обезсилва парите, колкото и доста да са раздадени, когато митинг е в негов интервал. Влиянието му не е еднообразно, а зависи от конфигурациите на планетите в звездната карта в деня и часа на началото на изборите, били те постоянни, предварителни, президентски, така че стандартизиран извод не може да бъде изработен.

Предсрочни парламентарни избори са във щета на народа и в изгода само на мечтаещите да разграбят към този момент насъбраното в страната. В годишния си хороскоп за 2020 година, преди 9 месеца съм написала: “… През октомври, изключително през втората половина на месеца при ретроградното придвижване на Меркурий няма да е елементарно и на политиците, и на държавното управление и не е изключено някои от тях да се разделят с постовете си, а други даже стремително да бъдат забравени. “ Да уточня – политиците са освен държавното управление, народните представители, отвън парламентарните партии, дано тези мои думи не бъдат подценявани, политик е и президентът.

Пак предходната съм написала в месечния хороскоп на България за юли 2020 година: „ … През този летен месец няма да е елементарно на държавното управление на България. За следващ път ще се развихри противоборство от опозицията, която цели отново и отново да срутва престижа на България, като “доказва ” с неистини и измами немощта на държавното управление, с цел да подстрекава хората към митинги и ускорява омразата сред гласоподавателите. Целите на грабителите на страната са ясни, тъй като мразещият човек е елементарно манипулируем. Само с убеденост, успокоение и запазване на положителния звук от страна на премиера и министрите могат да бъдат избегнати скандалните моменти, които не носят изгода на никого, а в случай че бъдат позволени, най-пострадал ще е народът… ”

Събитията се обуславят от астрологични аспекти, които подтикват към елементарно манипулиране на голям брой хора, с цел да бъдат използвани в интерес на мразещите ГЕРБ и Борисов, само че те ще си имат вяра, че “спонтанно ” са излезли да стачкуват.

Нищо непринудено няма в сегашния митинг. Напротив, проведен е. Това ни разкрива звездната карта в комбиниране с композитните звездни карти на 9 юли – първият ден на опита за събаряне на държавното управление и основния прокурор.

Позицията на Лока Фортуна, планетата на материалното благополучие е безапелационна: първо – протичащото се е проведено. Второ – парите, които са раздадени на протестиращите, са в количество, неполучавано до момента от “спонтанно ” протестиращи. Лока Фортуна ни разкрива, че пари има задоволително, родни и интернационалните, а задачата е цялостният срив на страната. На митингите има хора, наивно разсъждаващи, че всичко е непринудено, само че те са единствено декор на предварителния сюжет.

Моят съвет, казано с думите на народа, е всеки да кротува с такт, самообладание, осъзнатост и сдържаност, тъй като тъкмо в този момент не е миг за предварителни избори. Мечтата на хората, възбудили митинга, е да си върнат привилегията да крадат от народа.

Правителството си изкарва мандата, а на идващите избори народът суверен ще даде вота си и ще избере, който е най-достоен, това е правилото.

От позицията на астрологичния разбор на въпроса дали да чакаме ново държавно управление преди постоянните избори следващата година, отговорът е, че не съществува и лъх на причина за предварителни избори. Но, не трябва да забравяме човешкия фактор. Първо – доста налети пари – дълъг митинг.

Второ, което за мен е по- притеснителното – държавникът Борисов няма да допусне срутва на страната, само че по какъв начин да контролираш Близнака в индивида Борисов, който може да се почувства толкоз засегнат и измъчен от протичащото се след всичко, което прави за България, че отново да направи неверен ход. Да не забравяме, че актуалният президент Радев беше определен поради поредност неточности на премиера, дали осъзнати или от дебелоглав той си знае. Бих споделила, че Радев е самобитна креатура на Борисов, така че приканвам премиера да е общественик, до момента в който сърба попарата Радев.

Има общо сред астрологията и шахматната игра – погледът в бъдещето като брой вероятни ходове и комбинации. На нея Румен Радев е цар, който желае да има свободата на царицата, да се движи на всички места по шахматната дъска, само че в действителност е пешка, комфортна и без интелектуален капацитет да заплаши нечий прикрит интерес.

Планетите при започване на митинга ни разкриват една спомагателна информация. Каузата на Радев да завоюва втори мандат е изрично обречена на неуспех, тъй като изборите са в негова година на Съдбовно послушание, когато Съдбата ще го принуди да сведе глава. Най-важният извод е, че Радев губи изборите следващата година, като се лиши от поддръжката на Движение за права и свободи, която е нужна и за него, и за Българска социалистическа партия. А Българска социалистическа партия поучавам да потърсят занапред различен претендент, който да поддържат за президент. Неслучайно още преди години споделих, че Илияна Йотова е по-правилният избор.

Бойко Борисов е офицер и кон в едно, само че от време на време бърка ходовете, колкото и да е мощна интуицията му, поради желанието му за добротворство и компромисност.

Иван Гешев несъмнено е топ, пази и стреля, презареден е с муниции и сила на страж на закона.

Ахмед Доган се превъплъщава във фигура, която му е комфортна съгласно обстановката, само че като че ли избира да е невидимо, само че осезаемо наличие на шахматната дъска и в никой случай цар, кралица и топ.

Христо Иванов е нищо друго с изключение на пешка, даже и с нея да стартира партията шах.
 Ретроградният Меркурий почна да въздейства и на... митингите! Дори и Тома Биков ще се изчерви от прогнозата на Алена

Настоящата политическа “жега ” е добре планувана авансово, такива са планетарните аспекти, само че всички които вземат участие в “организираните ” митинги, вървят не по жарава, а по мънички невидими пламъчета, които в непредвиден миг ще избухнат.

За протичащото се съм писала предходната година: “Трудностите във вътрешен и интернационален проект поради Уран през 2020 година са увеличени, а във взаимоотношение с рождената дата на България, 27.10.679 година, са удвоени. Не е допустимо да бъде спряно опълчването на институциите държавно управление – президент, в противен случай, ще нарасне. Правителството е подвластно на сложна година за България, на сложна година в първата є половина за министър-председателя и на година на неконтролируеми страсти за президента, който няма да се откаже да лее нездравословни слова, зареждащи го с сила, та да си гради изчезналото му самочувствие какъв брой е всесилен, интелигентен и велик… доколкото и той си го има вяра. Надявам се, че с разсъдъка си премиера няма да допусне опълчването да избухне в крайни проявления и неочакваности във щета на България, само че и в междуличностна война, в която народа ще е потиснат, а президента няма да е печеливш.

Не е допустимо държавното управление да има успокоение и да ръководи, до момента в който имаме президент – рушител, който е казус в годините обратно – противопоставящ всеки на всеки, непрекъснато критикуващ държавното управление. Или Румен Радев би трябвало да бъде отхвърлен от поста си, каквито астрологични аспекти съществуват в звездната карта на деня на избора му за президент, или е време да престане да приказва без мисъл и разсъдък, с цел да разрушава престижа на цялата страна ”. Светът към нас не е с “широко затворени очи ”.

И през август няма да ни се разминат неволи, нарушаващи спокойния ни темп на живот, макар че е допустимо да са надалеч от опитите за промяна на държавното управление и политическите боричкания. Ето какво съм написала преди година:

“Август 2020 е месец, налагащ търпеливо понасяне на компликациите, на неочакваностите, на трудностите, които като че ли от нищото се изпречват като непреодолима стена пред всички нас. Уран и осцилация 4 целят през този месец да ни научат на примирение, почитание и непоносимост към непочтеността.

Съветът ми към Министерство на вътрешните работи е в този месец да ускори защитата на заведенията, на нощните заведения, с цел да бъдат избегнати нови нещастия и затрити човешки животи поради проявата на безпричинна експанзия, избликнала под въздействие на алкохол и опиати или поради неналичието на пари, с цел да бъдат купени. Алчността още веднъж ще избуи и търсенето на лесни способи за печелене на пари води до принудително преразпределение на територии на въздействие. Август е месец на доста принуждение и смърт… ”

Разликата сред сегашната обстановка като астрологични аспекти спрямо предходните митинги против държавното управление е само в количеството раздадени пари и обещания за бъдещи постове. Ударението е върху парите. Освен това в актуалните “спонтанни ” митинги, за разлика от предишни, своя роля имат предатели в ГЕРБ и в локалните структури, и в Народното събрание, които са в тази партия от интерес, а в този момент към този момент ползата им подсказва, че бъдещите им облаги от постове се мержелеят на хоризонта обрисуван им от Цветан Цветанов, следващият отстъпник в българския политически спектакъл.

Мястото и ролята на Цветанов в актуалните митинги като че ли никой не вижда.

Преди съвсем две години съм предизвестила за тези лоялни на думи, само че в действителност предатели в ГЕРБ. Премиерът обаче има вяра, че Съдбата го пази от предателите и като необятно скроен човек не им обръща внимание, а тъкмо те могат да са доста по-опасни и от Радев, и от опозицията, и от раздаващите от чужбина пари срещу него и ръководството му.

За да не се почувства някой от протестиращите афектиран, ще повторя, че има и хора, участващи по лична воля и убеждения в митингите, само че те са единствено декор. Удобни лица за пред камерата.

На 15 юли 2020 година министър председателят Борисов разгласи пет разновидността за ръководството и изиска оставката на трима министри от кабинета, с претекста, че по този начин стопира интригите за тяхната обязаност с Доган и Пеевски. Личната година на премиера е на световна смяна, месецът – на нова среда, само че както нерядко му се случва, уви, е съумял да притегли към себе си от началото на юли несъответствуващи съветници, даващи му неверни препоръки.

За него 15 юли е прочувствен, разсъдъкът е подтиснат, с което според номерологичните калкулации привързвам и решението му.

Емоционалната неточност на премиера с поисканите оставки е хвърлен камък, не се връща, само че хвърлен по ГЕРБ, държавното управление и България. Тези, които желаят най-малко за три месеца служебно държавно управление, ще одобряват действието му като уязвимост и задържане на властта непременно, което ощастливява и ренегатите от ГЕРБ и предателите, към момента членове на партията. Компромисът е неосъществим, разбирателството също, в случай че ГЕРБ желае да не загуби гласове на постоянните избори следващата година.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР