Астро-аспекти На 25 септември Меркурий тригон Юпитер На 29 септември Пълнолуние в

...
Астро-аспекти
На 25 септември Меркурий тригон Юпитер
На 29 септември Пълнолуние в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 25 септември до 1 октомври

Астро-аспекти

На 25 септември Меркурий тригон Юпитер

На 29 септември Пълнолуние в Овен

На 29 септември Венера площ Уран

На 30 септември Меркурий тригон Уран

Луната през седмицата се движи през знаците –  Водолей, Риби, Овен и Телец 

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 25, 26, 27 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 25, 26, 28, 29 и 30 септември; 1 октомври

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

26.09. 15:40 - 27.09. 03:19
28.09. 23:58 - 29.09. 03:18
01.10. 00:50 – 01.10. 04:19

Овен – Тази седмица физическото ви положение ще се усъвършенства доста. Не би трябвало обаче да бързате и да показвате цялата си непримиримост и даже експанзия. Звездите по този начин или другояче ви обезпечават удобни импулси, които улесняват дейностите ви. Имате много изобретателни хрумвания и вземате практични решения. Не се предлага да се вършат огромни проекти, тъй като най-вероятно няма да се осъществен. Трябва да се радвате на това, което към този момент имате. Много сте общителни и елементарно влизате в контакт с забавни хора. Свободните представители на знака са подготвени за премеждие и за всичко, което кара сърцето ви да бие по-бързо.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете деликатни – 29, 30

Телец – За делова интензивност първата половина на седмицата се обрисува като по-продуктивна. През този интервал могат да бъдат реализирани съществени триумфи в работата, договарянията и популяризирането на вашите планове. От четвъртък всичко това може да стане по-трудно: има заплаха да вземете неверни решения. Предизвикателните галактически трептения ви вършат взискателни в любовта. Тези, които са към момента необвързани, са повече сериозни и склонни да имат несъразмерни упования. 

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 25, 26

Близнаци – Мощен прилив на сила ще ви съпътства през цялата седмица. Под това въздействие е изцяло допустимо да постигнете най-високи резултати. Сега сте изпълнени с мотивация и упоритост. Довършете всичко, което е изоставено. Опитайте се да избягвате импровизациите и спонтанните решения и покупки, те съставляват най-сериозната заплаха. Ако съумеете да се контролирате и да действате систематично, ще имате сполучлив интервал. Отново мислите положително и се радвате на живота. Седмицата може да донесе изненада: да вземем за пример да се влюбите.

Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30

Бъдете деликатни – 27, 28

Рак – До уикенда звездите ще са благосклонни към вашите инициативи. В някои връзки седмицата ще е сполучлива. И макар че може да има компликации при взаимоотношението с сътрудниците, можете да постигнете доста с самостоятелни старания. След това ви чакат два сложни дни. Пълнолунието в края на седмицата в съпротива с Марс, може да провокира неконтролируеми прояви на страсти, кавги, недомислени действия. Възможни са и пострадвания. Бъдете деликатни.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 29, 30

Лъв – В началото на тази седмица ще бъде потребно да прекарате финалната линия под към този момент преминатото. Поучете се от насъбрания опит, помислете какво е предизвикало грешките. Определете кои задания ще станат подобаващи за вас в близко бъдеще, когато се появи опция за увеличение на интензивността. Поставете си високи цели, бъдете търпеливи и резултатите ще бъдат по-високи от предстоящите. В любовта ви следва доста сполучлив интервал. Вие сте цялостни с сила и сексуален заряд, търсите нови безредици и завършения. 

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете деликатни – 25, 26

Дева – След тази седмица или ще усетите какво значи усетът на успеха, или ще би трябвало да прекарате известно време в поправяне на неправилни калкулации и неточности. За да сведете до най-малко риска от загуба, не вземайте прибързани решения. Като цяло седмицата е финансово постоянна, само че се пазете от измамници. Енергийното ви равнище е впечатляващо, а Марс ви дава мощна убеденост. Печелите точки с лъчезарната си усмивка и вълнуващия си сексапил. Феновете ви бързо ще ви виждат и с вас няма да е скучно.

Благоприятни дни – 01.10.

Бъдете деликатни – 27, 28

Везни – Тази седмица ви чакат доста изненади. Подгответе се да извършите непредвидени открития, да чуете откровени изказвания или да получите оферти. Основното нещо е да оставите зад себе си нерешителността и да се опитате да достигнете идващото равнище. Добре е да се отпуснете в СПА център, да си извършите масаж, повече отмора и да спите задоволително. Венера и Юпитер разсънват интереса ви към красивите неща в живота. Вие се съсредоточавате върху повече занимания и удоволствия в свободното време.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете деликатни – 29, 30

Скорпион – Сега ще ви е мъчно да се справите с възприятията си. Но резултатите от словесните борби не е наложително да бъдат разрушителни - откровеността ще помогне за разрешаването на някои проблеми, които сте отлагали дълго време. Посветете втората половина на седмицата на нововъведения – направете покупки, сменете персоналния си имидж или започнете ремонт на дома. За необвързаните представители на знака е допустимо да се появи любовно въодушевление на работното място, а при женените - проблеми с сътрудник, тъй като чака повече внимание от вас, в сравнение с вие отделяте.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 25, 26

Стрелец – Опитайте се да подредите вярно целите си. През първата половина на седмицата ще се чувствате в правото си да се намесите в хода на събитията и ще се радвате да демонстрирате лидерски качества в сложни обстановки. Марс ще ви спонсорира с спомагателна порция мощ и положително въодушевление. Втората половина на седмицата ще повдигне по-сериозни въпроси. Необвързаните от вас са жадни за завършения и нови прекарвания. Възможно е да преживеете парещ флирт тази седмица. 

Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30

Бъдете деликатни – 27, 28

Козирог – Най-важното през тази седмица е да не се разсейвате с дреболии, да не вземате прибързани решения и да контролирате страстите си. Тогава, макар компликациите, вие освен ще можете да избегнете неприятности, само че и ще намерите нови другари в битката за отстояване на ползите на идеята. Противоречивите галактически въздействия ви затрудняват. Юпитер усилва желанието ви за чувствени удоволствия, а Марс лимитира еротичните ви импулси. Хубавото е, че като земен знак умеете да балансирате крайностите.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 29, 30

Водолей – През седмицата ви чакат вести, които ще ви принудят да измененията проектите си. Много е евентуално да бъдат определени нови насоки. Поели сте доста задания, само че това не е доста мъчно за вас, тъй че резултатите ще бъдат забележими скоро. За да избегнете вероятни недоразумения, избягвайте да се замесвате в проблеми, които не ви засягат. Седмицата е постоянна във финансово отношение. Вероятни са облаги или парични приходи. В персоналния си живот през тези дни можете да започнете или да прекратите връзки.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете деликатни – 25, 26

Риби – След къса отмора още веднъж сте на първа линия. През седмицата би трябвало да се ориентирате към довеждане докрай на започнатите каузи и да започнете да планирате нови. Емоционалното напрежение ще се усили. Прекалената несдържаност и емоционалност заплашват да ви доведат до свада с обичания човек. Опитайте се да изгладите ъглите. Ако има нещо, което не ви устройва в връзките ви с обичания човек, в този момент е моментът да обсъдите наболелия проблем. Внимавайте да не се поддадете на изкушението да изневерите на колегата си. 

Благоприятни дни – 01.10.

Бъдете деликатни –27, 28
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР