Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти ще внесе предложение

...
Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти ще внесе предложение
Коментари Харесай

Увеличение на парите за командировки искат туроператори

Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници ще внесе предложение за актуализация на средствата, планувани в на Наредбата за командировките.
Това съобщи Димитрина Горанова, ръководител на Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници. Предложението е готово и ще бъде импортирано в Министерството на финансите. Сумите, планувани в наредбата, не са променяни повече от 15 години. В България за ден се плануват 20 лв., а за чужбина - 30 евро:
" В България за 20 лв. към този момент мъчно може да се обядва единствено, та камо ли да стигнат тези пари за през целия ден, а също и сумите за настаняване е значимо да се приспособяват към действителните ценови равнища не толкоз за нашите чиновници, що се касае за нашите клиенти, корпоративните клиенти, които при едни равнища от 60.00 лв. за нощувка в България и малко над 100 евро за нощувка в чужбина, също не са съответни по отношение на цените на нощувките, които сега са действителни ", пресметна Димитрина Горанова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР