Асеновград. Двама спасители се грижат за безопасността на посетителите на

...
Асеновград. Двама спасители се грижат за безопасността на посетителите на
Коментари Харесай

Антония Стоянова, Община Асеновград: Двама спасители се грижат за безопасността на посетителите на Общинския плувен комплекс в града

Асеновград. Двама спасители се грижат за сигурността на посетителите на Общинския плувен комплекс в Асеновград. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пловдив Антония Стоянова, шеф на Дейност „ Пазари и борси “ в Община Асеновград, във връзка откриването на плувния сезон в града. По думите й басейнът разполага също с доктор, здравна сестра, озеленител, охранител и хигиенист.
„ На територията на Общинския плувен комплекс има заведение за хранене и питиета. Тази година сме закупили още нови шезлонги и чадъри. В момента имаме по 200 шезлонга и чадъра. В развой сме да закупим още. Всички тревни площи са идеално поддържани. Всеки искащ може да пристигна, да се наслаждения на чистата минерална вода и да прекара прелестно със фамилията и приятелите си “, сподели още Антония Стоянова.
Тя акцентира, че Общинският плувен комплекс в Асеновград работи с удължено работно време, спрямо предишния сезон. „ Работното му време е общо 12 часа, заран - от 08.00 часа, а вечер - до 20.00 часа. Работните дни са петък, събота, неделя понеделник и вторник. В сряда работи до 13.00 часа, защото тогава басейнът се изпразва и се чисти главно, а в четвъртък не работи, тъй като се цялостни още веднъж с чиста вода. 34 часа са нужни за напълването на басейна “, изясни Стоянова. Тя уточни, че на всеки 10 дни се взимат проби от водата и се изследват в Регионалната здравна ревизия в Пловдив.
„ Водата е минерална, с доста положителни лечебни и питейни качества. Водата излиза от извора с температура 27 градуса. В първия ден от напълването на басейна е хладка. Душовете, които са обезпечени на Общинския плувен басейн и посетителите могат да употребяват, също са с минерална вода “, добави Антония Стоянова.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР