Асен Василев - кандидатът за министър-председател на ПП, получи официално

...
Асен Василев - кандидатът за министър-председател на ПП, получи официално
Коментари Харесай

Василев ще търси мнозинство срещу „крупните бизнес интереси”

Асен Василев - претендентът за министър-председател на Политическа партия, получи публично изследователски мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев. Сега пред някогашния финансов министър в кабинета " Петков " стои задачата в границите на 7 дни да откри политическа поддръжка в Народното събрание. Иначе страната отива на предварителни избори.

Дори в този миг пролича конфликтът между президента и някогашните му любимци. Преди да му връчи мандата, Радев подсети на Василев за рецесиите, пред които е изправена страната. " Реформите чакат своята реализация ", добави Радев. И го жегна с намек за неналичието на смяна в правосъдната система, като напомни, че когато е връчил мандата на предшественика му Кирил Петков, е споделил, че без бърза промяна на правосъдната власт, статуквото в страната ще потърси реванш.

Василев не се подаде на провокацията и не подхвана спор с президента. Само означи, че сега всички са наясно, че е изключително важно страната да има кабинет, който да работи в полза на жителите, а не на статуквото.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР